BAS JO19-1 - ASV Dronten A2 : 6-4

BAS JO19-1 6 - 4  ASV Dronten A2
25-10-2014, 12:00 uur

karakter

Heel rommelig begin van BAS door foute aannames - passes - en inschattingen. Daarom stonden we de eerste 10 minuten een beetje onder druk van ASVD. In de 6e minuut de eerste redelijke aanval van BAS. Vanaf de zijkant werd de bal door Nigel voorgegeven vanaf de zijkant na goed ingespeeld te zijn door Jeffrey. De bal ging net over het doel. In de 13e minuut geeft Jesper de bal diep op Thomas die de bal voorgeeft waarna de verliezende Boer de bal over moest tikken. In de 26e minuut komt ASVD op voorsprong doordat de verdediging onder druk werd gezet waarna de bal klutsend achter Ruben verdween. In de 32e komt de bal vanaf links voor. Ruben geeft te laat het LOS woord waardoor Luuk zijn koppende actie niet meer kon stoppen en ASVD tot scoren kon komen, 0-2. In de 34e minuut werd Thomas goed bedient in de ruimte.Uit de rug van de tegenstander komend schuift hij de bal perfect onder de keeper door en scoort de 1-2. Een uitstekende counter over verschillende schijven brengt de bal bij Stefan die Thomas in staat stelt te scoren.
2e Helft:
Marc voor Marijn en Maurice voor Nigel.
In de 46e minuut is het Maurice die na een counter de bal voorgeeft op de buitenspel lopende Stefan, maar de bal komt bij Thomas die zeker geen buitenspel liep. Thomas speelt de bal naar Stefan en die scoort de 3-2. In 53e minuut weer een goede aanval over de flank, maar Thomas komt net te laat en mist doel. in de 5e minuut weer een prima aanval over de flanken waarbij Thomas Jeffrey aanspeelt, maar hij schiet niet goed in. Uit een counter in de 65e minuut , waarbij nu Stefan buitenspel staat waar de grensrechter op vlagt, komt de bal bij Thomas die prima inschiet 3-3. In de 23e minuut scoort ASVD uit een corner. Enorm klungelig verdedigen zorgt ervoor dat men de bal alsnog uit de kluts in kan schieten 3-4. In de 71e minuut neemt Jeffrey een vrije trap op de rand van de 16 en krult de bal in de verre hoek over de keeper. In de 85e minuut scoort Stefan de 5-4 uit een mooie diepe bal van Marc. Patrick bepaald de eindstand op 6-4 door een onbegrijpelijke penalty binnen te schieten.
De A1 heeft deze wedstrijd karakter en werklust laten zien door 2 x terug komen van een achterstand en de wedstrijd winnend af te sluiten.