BAS JO19-1 - VVOG A2 : 16-0

BAS JO19-1 16 - 0 (6 - 0) VVOG A2
3-5-2014, 12:00 uur

Zestien goals en een hoop plezier

Met het mes op de keel schrijft uw reporter maar weer eens een verslag. De laatste weken was het er niet meer van gekomen, maar gezien de wedstrijd van zaterdag moet het maar weer een keer. BAS A1 ontving VVOG A2 en ging als een dolle tekeer. Het werd liefst 16-0.

16-0, echt waar. Dat BAS een zege ging boeken, was eigenlijk de hele week al wel duidelijk. Maar dat het zo groots zou uitpakken, dat had niemand voor mogelijk gehouden. Het duurde zaterdag zelfs tot de achttiende minuut voor BAS het net voor het eerst vond. Jordy Knippenborg besloot vanaf een meter of twintig maar eens te schieten en zag de bal tegen de touwen vliegen. Kop d’r af, schiettent geopend. Stefan Timmerman werd vervolgens door de tegenstander twee keer prima in stelling gebracht en nog voor de rust tekenden ook Maurice Janssen en David van Dijk voor een treffer. Uiteindelijk bracht topscorer Timmerman de ruststand op 6-0.

Geen tegenstand, dus dan moet je er zelf maar wat van maken. In de rust werd afgesproken om nog voor minimaal tien goals te gaan en dat lukte. Binnen vijf minuten na rust had Stefan Timmerman zijn vierde van de middag gemaakt en daarna was het hek helemaal van de dam. Jordy Knippenborg scoorde, Timmerman maakte zijn dertigste van het seizoen en zelfs keeper Van Uden mocht een treffer maken. Vanaf de penaltystip tekende hij voor de 15-0. Het slotakkoord was uiteindelijk voor vleugelverdediger Martijn Boer, die eerder al goed bleek voor vier assists. Boer schoof koeltjes de 16-0 binnen. Missie geslaagd.

Door de zege van zaterdag is BAS zeker van de tweede plaats. Het maximaal haalbare en een prima prestatie. Chapeau! De ploeg speelt nu nog twee wedstrijden om des keizers baard en ook nog tweemaal uit. Swift en Zeewolde zijn de tegenstanders. Wellicht tot dan!

BAS JO19-1 - VVOG A2: 16 - 0 (6 - 0)

18' doelpunt 1 - 0  Jordy Knippenborg (Thomas de Gier)
20' doelpunt 2 - 0  Stefan Timmerman (-)
21' doelpunt 3 - 0  Stefan Timmerman (-)
27' doelpunt 4 - 0  Maurice Jansen (David van Dijk)
37' doelpunt 5 - 0  David van Dijk (Martijn Boer)
43' doelpunt 6 - 0  Stefan Timmerman (Martijn Boer)

50' doelpunt 7 - 0  Stefan Timmerman (Martijn Boer)
55' doelpunt 8 - 0  Jordy Knippenborg (Martijn Boer)
57' doelpunt 9 - 0  Stefan Timmerman (Jeffrey Overeem)
59' doelpunt 10 - 0  Maurice Jansen (Thomas de Gier)
68' doelpunt 11 - 0  Maurice Jansen (Jesper Claassen)
73' doelpunt 12 - 0  Jesper Claassen (Jeffrey Overeem)
75' doelpunt 13 - 0  Maurice Jansen (Thomas de Gier)
81' doelpunt 14 - 0  Stefan Timmerman (Jeffrey Overeem)
84' doelpunt 15 - 0  Dylan van Uden (-)
87' doelpunt 16 - 0  Martijn Boer (Maurice Jansen)

Opstelling BAS JO19-1 (4-3-3):