BAS JO19-1 - v.v. Hattem A1 : 0-2

BAS JO19-1 0 - 2 (0 - 0) v.v. Hattem A1
8-5-2010, 12:30 uur

CADEAUTJE VAN SCHEIDS DOET STRIJD TEGEN HATTEM KANTELEN.

Zaterdag moest er in de laatste competitie wedstrijd thuis gevoetbald worden tegen v.v.Hattem. Dit was de ploeg waar uit de eerste drie punten gehaald werden.
Dat dit een graadmeter zou zijn voor de strijd van heden middag was niet aan de orde, want v.v. Hattem stond immers hoger op de ranglijst dan BAS A1.
Alle 15 spelers die dit jaar voor BAS A1 uit zouden komen waren dit keer present. Super om de laatste competitie wedstrijd met z'n allen af te kunnen sluiten.
Bij winst zou plaatst zes voor dit seizoen nog haalbaar zijn geweest, maar helaas werd er deze middag met 0-2 verloren.

Het was een wedstrijd waarin BAS A1 het beste van het spel had. Verder was het een gelijk opgaande strijd die voor beide ploegen verder nog consequenties zouden hebben op de ranglijst.
Eén ding was wel bij zowel BAS als v.v. Hattem duidelijk dat geen van tweeën wilde verliezen. Duels werden dan ook soms op grimmige wijze uitgevochten. En dit was de oorzaak dat Jeroen van Dijk vroegtijdig naar de kant moest en vervangen werd door Djamie Vermeer. Dat dit laatste de scheidsrechter weleens ontging, wekte wat irritatie op aan beide zijden. De rust werd ingegaan zonder dat er een doelpunt gevallen was.

In de rust werd besloten om twee frisse krachten in de voorhoede te plaatsen voor de moe gestreden Rik v.Dijk en Roel v/d Burg.
Het duurde tot de 75e minuut eer de ban gebroken werd. De scheidsrechter gaf een penalty aan v.v. Hattem terwijl er geen overtreding aan te pas kwam. Het was meer een correctie van de foutieve beslissingen. Helaas werd de strafschop niet gestopt door Sander Westdijk en dus stond de 0-1 achterstand op het scorebord.
Het overige deel van de wedstrijd werd alles of niks gevoetbald wat uiteindelijk nog in de 0-2 resulteerde voor v.v. Hattem.
Helaas dat het overwicht over de gehele wedstrijd niet beloond werd met een overwinning. De competitie voor BAS A1 zit erop.
Een competitie die begonnen werd met 11 ploegen en later werd aangevuld met Owios als twaalfde vereniging.
Maar die eindigde met negen ploegen. Een rare gewaarwording dat er dus gevoetbald is zonder dat er punten vergeven werden.
Rest ons dit seizoen nog een toernooi in Doornspijk om daar de titel te verdedigen.

BAS JO19-1 - V.V. HATTEM A1: 0 - 2 (0 - 0)