BAS JO19-1 - Hatto Heim A1 : 1-1

BAS JO19-1 1 - 1 (1 - 0) Hatto Heim A1
27-3-2010, 12:30 uur

TEVREDEN MET GELIJKSPEL.

Na de afgelopen twee weken de nodige punten gepakt te hebben. Lag er deze zaterdag wat minder druk op het woord "degradatieduel". Het zou mooi zijn om in deze "winstflo" te blijven. Het uitduel werd in het begin van de competitie nog met 4-0 verloren en kenmerkte zich door bij zaken die niks met voetbal te maken hadden.
Genoeg redenen voor BAS A1 om zich te revancheren.
Om 12.30 uur werd er dan ook afgetrapt onder leiding van een goed fluitende KNVB scheidsrechter. BAS A1 begon met een 14 koppige selectie en dus op volle oorlogssterkte.
Het eerste kwartier werd vol gemaakt door mat veldspel van beide kanten. De duels werden dan ook hoofdzakelijk op het middenveld uitgevochten. Geen acties dus die gevaarlijk voor het doel waren.
Het duurde tot aan de 37e minuut dat een aanval van BAS A1, eigenlijk vanuit het niets, op een perfecte manier door Robin Vos werd afgerond. De rust werd dan ook met een 1-0 stand ingegaan.
Er werd te weinig gevoetbald en conditioneel zat het niet helemaal snor. In de tweede helft werden dan ook drie verse krachten gebracht in de personen van Roel v/d Burg, Kay-Marnix Oomen en Jeroen van Dijk.
Toch was het Hatto Heim die in de tweede helft begon te voetballen. Het wachten op de gelijkmaker was in de maak.
Er werden vele kansen om zeep geholpen door de blauw-gele uit Hattem. In de 70e minuut was het dan toch raak voor Hatto-Heim.
De aansluitende tegentreffer was terecht. In het laatste kwartier was het voor BAS A1 dan ook zaak om de boel achterin dicht te houden. Dit werd dan ook bewerkstelligd door een aantal omzettingen en zo kon tevreden teruggekeken worden op de uitslag tegen de nummer drie van de competitie.

Robin Vos

BAS JO19-1 - HATTO HEIM A1: 1 - 1 (1 - 0)

36' doelpunt 1 - 0  Robin Vos (-)