BAS JO19-1 - Hulshorst A1 : 6-0

BAS JO19-1 6 - 0  Hulshorst A1
27-9-2007

Bas thuis te sterk voor Hulshorst

De wedstrijd was 2 keer verplaatst van zaterdag naar dinsdag. Daarna van dinsdag naar donderdag. Vandaag de dag werd die dan eindelijk gespeeld. Scheidsrechter de Graaf was ruim op tijd. En het veld lag er mooi bij, alleen de wind was wat aan de koude en sterke kant.
De selectie van Bas kent nogal wat dalen. Veel blessures Niek, Sam, Koen, Killian, Rick en ook topscorer Fatos (geschorst) was niet aanwezig. Dit gaf genoeg reden om spelers te lenen. De B1 was alleen bereid om Danny Schutte en Jeroen van Dijk uit te lenen. Met deze 2 spelers kwamen we op 11 veldspelers en 2 keepers.

Na het eerste fluitsignaal barstte de strijd los het ging gelijk op en Hulshorst kreeg zelfs een aantal mogelijk heden tot doorbreken. Helaas voor hun was Guido al fit getraind op de CALO die middag en was al warm zat om alles te regelen. De verdediging stond goed en de keepers kregen amper iets te doen. Bas had de beste kansen alleen werden ze niet afgemaakt. Na ongeveer 18 minuten spelen adviseerde Koen om Jeroen en Mathijs om te draaien zo dat Jeroen over de wat langzamere rechtsback heen kon walsen. Dit gebeurde na ongeveer 5 minuten na de wissel Jeroen werd gelanceerd door Corné en de 1-0 was een feit. En Jeroen zijn 3e goal was een feit. Na dit doelpunt was de muur van Hulshorst doorbroken. En werden ze op alle fronten afgetroefd. De kansen kwamen in sneltempo voor het doel van Hulshorst. Na 25 minuten spelen wist Jeroen met een fraaie lob de toch wel vrij grote en forse keeper te omzeilen en de 2-0 op het bord te zetten. In de dug-out werd hard gelachen nadat Ricus met zijn slimme opmerkingen iedereen uitging leggen waarom hij een I-pod haat. De conclusie die we hier uit konden halen was dat een I-pod net een zwangerschapstest is. Dan kan je je afvragen hoe komt hij daar bij. Maar om niet al te veel te moeten denken laten we deze opmerking bij wat het is. 10 minuten voor tijd wist Paul met een lange bal vanaf de rechtsachter positie de bal bij Jeroen Tolhoek te krijgen die hem koelbloedig afrondde. 3-0 , Hattrick, nieuwe Hunter????

In de rust werd er weinig verandert alleen Ricus kwam er in en Remon ging wissel. Na ongeveer 10 minuten in de 2e helft gespeeld te hebben. Was daar de 4-0 Jeroen kapte met een mooie beweging zijn man uit en gaf de bal door op Corné die de bal voorgaf en waarom mag Joost weten maar voordat Jeroen de bal het doel in kon werken was de verdediger hem voor. Waarschijnlijk had hij nog nooit gescoord en had niemand hem uitleg gegeven over welk doel hij moest treffen. 4-0 nu kwam er een periode waar vrij weinig gebeurde. Hulshorst werd lomper en zo werd er dan ook een speler voor 5 minuten afgestuurd. Ineens kwam uit het niets een gejuich van publiek uit Hulshorst. Waarschijnlijk hadden ze alleen maar lopen kwekken en hadden ze niet door dat hun ploeg al met 4-0 achter stond. In de 82ste minuut was het nogmaals Jeroen “hunter”Tolhoek die de bal in het Goal wist te kegelen. Na een schitterende pass van Danny Schutte. In de 82ste minuut werd de genade slag uitgedeeld door Corné die met een in tikker , nadat de keeper de bal weg sloeg na een voorzet van V8 Paul, de bal in het doel tikte. 6-0 de eindstand , 3 punten , 4e in de ranglijst en bier van Jeroen voor zijn verjaardag. Zaterdag de kraker tegen ESC word Bas A1 de eerste die ESC puntverlies geeft. Of worden ze net zo ingemaakt als reaal en asv dronten die onder aan de ranglijst staan. We zullen het morgen zien.