BAS JO19-1 - WHC A2 : 8-0

BAS JO19-1 8 - 0  WHC A2
14-10-2006

BAS A1 – WHC A2

Vandaag stond de wedstrijd tegen WHC op het programma. WHC, een club die niet hoog op de ranglijst staat en waar wat nare geluiden vandaan komen als het om sportiviteit gaat. Dit klopte helemaal, voortdurend gezeik en mensen van WHC die niet wisten waar ze hun benen moesten laten dus slingerde ze deze maar richting de benen van BAS spelers. Acht tegen nul, klinkt als een leuke ruime overwinning, maar was een wedstrijd om snel te vergeten.De opstelling:
Bart van dongen
Sam van Woerkom-Bas Suidgeest-Niek Breg- Wilco Nijenkamp
Corné op ‘t Hof-Jeroen Boshuizen-Nabil Essadouqi-Koen Schols
Fatos Azemi-Paul Doppenberg
1e helft- Wederom een scherpe start van BAS. Ballen gingen snel rond en WHC kon niet voorkomen dat goeie combinaties leidde tot snelle goals. Na 6 minuten was het Fatos die scoorde nadat hij de bal van Koen ontvangen had(1-0). Wederom duurde het niet lang voordat Fatos zijn 10e goal op zijn naam mocht zetten. Paul werd ingespeeld, kon de bal verlengen richting Jeroen die een paar passen vooruit zette en met zijn voorzet Fatos bereikte. Deze zogenoemde ‘goaltjesdief’ nam de bal perfect aan en kon zo een hoek uitkiezen(2-0). Na deze twee goals begon WHC zich van een andere kant te vertonen en schakelde de hersencellen dié ze nog hadden ook nog eens uit. In een mum van tijd werd deze ploeg omgetoverd in de commando’s. In de 30e minuut was het Paul die in de zestien meter tot een schot wou komen maar omver werd gewalst, een penalty. Invalaanvoerder Nabil nam deze penal en liet de keeper kansloos door de bal in de rechter bovenhoek te schieten(3-0). Na deze drie goals zakte BAS in en ging rommeliger spelen. Wel kreeg een speler uit de gevechtslinie van WHC nog 5 minuten na een kamikaze aanval op de goedspelende Wilco. Het voetbal werd niet beter, maar er kwamen nog aardig wat goals aan. Zo ook in de 30e minuut. Corné gaf een hoge bal op Paul die de bal over de keeper tikte en de bal in één keer in het goal schoot, een knappe goal ouwe trucker! Paul zou de rust niet in gaan voor hij nog een goal op zijn naam kon zetten. Jeroen speelde de bal vlak voor de zestien naar paul die een schot loste dat over zou gaan, maar die de keeper zo kon vertragen dat deze onder de lat belandde(5-0).
2e helft- Na de ranja werd het spel slechter en slechter. Het was de bal die de meeste inzet toonde en het voetbal was niet meer om aan te zien. Deze hardwerkende bal zou de netten van de tegenstanders nog wel gaan zien. In de 55e minuut was het Bas die een vrije trap nam en deze op de schoen van Nabil plaatste zodat hij zijn 2e goal op zijn naam kon schrijven(6-0). Maar WHC kreeg nog een cadeautje van de scheids. Na een overtreding in de zestien meter besloot de scheids een penalty te geven aan WHC. Aangezien Bart niet veel te doen heeft gehad kon hij al zijn energie sparen voor deze penal. En jahoor, Perfect save by Bart.Ook Fatos bleef lekker doorgaan, zijn tegenstanders wisten niet waar zij het zoeken moesten en Fatos kon daardoor alwéér scoren(7-0). Oké oké, de allerlaatste dan. Ik geef één hint. Naam: F…s tekende de eindscore van 8-0.