Wedstrijdverslag WSV A1 - BAS A1 0-1

Vandaag de uitwedstrijd naar WSV Uit Apeldoorn..
Verzamelen om 12.30 vertrekken om 12.45 om vervolgens om 14.30 met 14 man 8 A spelers 6 Officiele B spelers te vertrekken. 6 B-spelers hoor ik u zeggen? Ja 3 van de B1 en 3 van de A1.
Afwezig waren vandaag: Randy Brouwer, Guido Westerhof, Marco van Someren en Ronald Hulsker allen geblesseerd.
Corné, Tim en Fatos werden dus geleend van de B1 die daarvoor gelijk hadden gespeeld tegen HTC B1 met 2-2.

Opstelling:
Bart, Oghuzan, Mustafa, Peter, Bas, Robby, Jesper, Jeroen, Luke, Leon en Nabil.
Wissels:
Tim, Corné en Fatos..

In de 1e helft was al duidelijk dat WSV een enorm slechte verdediging had waaronder die lompe boer van een laatste man.. een zwak middenveld en een redelijke aanval. Niet iets om bang voor te worden vonden wij. Maar toch kwamen wij moeizaam tot kansen door het grove fysieke geweld van WSV hadden wij moeite bij hun goal te komen. Toch kregen wij kansen Luke die 1op1 miste Nabil met een schot naast en nog een aantal schoten. WSV Kreeg 1 enorme kans maar die werd van de lijn gehaald door Jesper waarna de 2e bal voor Bart was.
Zo gingen we rusten met een 0-0 ruststand.

In de 2e helft kwamen Tim en Corné erin voor Oghuzan en Mustafa.
Het was een hele andere wedstrijd in de 2e helft WSV en BAS begonnen beide heel fel. Maar kansjes waren er de 1e 5minuten niet. Toch kregen we later in de 2e helft een aantal grote kansen. Luke maakte handig gebruik van een fout van die laatste man, schoot maar richtte te hoog. Net als Jeroen die het middenveld overstak maar ook te hoog richtte.. kansjes bleven er komen maar dat doelpunt viel maar niet. Ook aan de andere kant kwamen er 2 kansen op een doelpunt maar de linkerspits was gierig(volgens Nabil) en dat bleek ook de 1e keer kon Bart redding brengen en de 2e keer bracht Bart weer redding op een schot wat heel zwak was. Toen eindelijk in de 78e minuut was daar EIN-DE-LIJK die 0-1. Het was vol en druk en die bal werd weer gemist door die lompe boer en kwam zo bij Luke die een niet te missen kans kreeg en zo de 0-1 intikte. Daarna kregen we nog meer kansen maar maakte deze niet af. Ver in de blessure tijd kreeg WSV nog een enorme kans maar de spits van WSV schoot voor leeg doel op de buitenkant van de paal.

Bedankt Fatos, Corné en Tim voor het meedoen.