BAS JO19-1 - Lunteren A1 : 4-2

BAS JO19-1 4 - 2  Lunteren A1
10-9-2005

BAS A1 start goed

BAS A1 wist afgelopen zaterdag een goede start van de competitie te realiseren. Onder tropische omstandigheden wist het te winnen van Lunteren A1 met 4-2.

Na 4minuten kwam Lunteren A1 op 0-1. Een voorzet werd gegeven van rechts, Marco ging onder de bal door en zo werd de bal bij de 1e paal erin geknikt door Lunteren. 0-1.
Na 20minuten greep Enver in. Hij haalde Mustafa eraf en Oghuzan kwam voor hem op de linksback.
Na mate de wedstrijd vorderde werd BAS Sterker kansjes gingen over en weer maar het duurde tot ongeveer de 30e minuut dat er weer rede viel om te juichen Robby veroverde de bal op het middenveld begon aan een rush liep 4man van Lunteren voorbij en schoot de bal langs de keeper 1-1!
BAS werd sterker en kwam meer in hun spel de passes gingen steeds beter en zo kwam op rechts de bal bij Peter die voorgaf Nabil controleert de bal in de lucht en vuurt een volley richting de goal de keeper was kansloos op dit schot en zo maakte Nabil zijn 1e doelpunt van het seizoen 2-1. Lunteren kreeg nog een grote kansdoor een schot op de paal maar voor de rest kon het niet echt gevaarlijk meer worden.

2e Helft een ander BAS A1
In de 2e helft had Lunteren niks meer in te brengen.
De combinaties liepen goed bij BAS A1 er werd goed diepte gezocht. En de wissel Luke voor Ronald was een slimme zet van Enver. Luke met zijn snelheid was levensgevaarlijk. Hij stond nog geen minuut in het veld of hij was al weg 1 op 1 met de keeper. Helaas wou Luke het te mooi afmaken en kon de keeper de bal van ze voeten plukken. 5minuten later was het weer Luke die weg was maar dit keer wist hij het wel af te maken. 3-1! Lunteren dat nog op 3-2 kwam na een counter kon voor de rest niks inbrengen tegen BAS. BAS dat nog wat kansjes kreeg Robby schot op de lat, Luke voor open goal mis Luke van 30meter in de handen van de keeper. Kwam 10minuten voor tijd nog wel op 4-2 door wederom Luke. Toen was het echt gebeurd. BAS A1 won hierdoor haar 1e competitie duel in de 1e klasse C.