23-4-2005
Burgemeester Dekker Sportpark, Educalaan 1 Dronten

asv Dronten A2 - BAS A1 1-4

Vandaag stond de derby asv Dronten A2 – BAS A1 op het spel. We wisten allemaal wat ons te wachten stond een lastige ploeg dat de laatste tijden enkele goede resultaten boekt.

OWIOS, Zwolsche Boys en ook onze tegenstander van maandag 2mei, HTC, had moeite met deze ploeg.
Wij wisten gewoon wat ons te doen stond dat was winnen. Geen onnodig puntverlies en/of blessures oplopen in deze wedstrijd.

We begonnen vandaag met deze 11:
op doel: Bart
Verdediging vlnr: Jochem, Kristian, Marco en Marcel
Middenveld vlnr: Jesper, Mart, Robby en Luke
Aanval: Engelbert en Mark

1e Helft
We begonnen sterk en speelde ASVD gewoon helemaal weg.
Zo kregen we kansjes in de naam van Robby een 1 op 1 kans maar die schoot recht op de keeper af.

Vlak daarna kwamen we toch op 0-1 nadat Robby was neergelegd in het strafschopgebied een penalty dus. Onze vaste penaltynemer Ronald is geblesseerd dus mocht Engelbert aanleggen vanaf 11 meter en schoot de bal in de rechter hoek 0-1!

BAS ging gewoon door met combineren en speelde zo asv Dronten van de mat.. De 0-2 viel ook na een knappe actie van robby legde hij terug op kristian die de bal in leeg goal kon tikken 0-2!

2minuten daarna weer een doelpunt voor BAS het was dit keer onze B1-speler Luke die de bal van dichtbij kon intikken.
de 0-4 kwam ook nog van de voet van Mark, hij tikte met de punt van de schoen de bal door de benen van de keeper. Na deze 0-4 stand kreeg BAS een mindere periode de laatste 10minuten kwam BAS niet meer aan voetballen toe en kreeg ASVD 2 kansen op een doelpunt maar verzilverde deze niet.

2e Helft

Over de 2e helft zal ik kort zijn. Het was BAS dat niet meer aan voetballen toe kwam.

Mensen gingen met de bal lopen, verkeerde passes geven, slechte passes geven het was anti BAS A1 Voetbal de 2e helft. We kregen geen kansen meer terwijl we in de 2e helft toch 35minuten domineerde. Zo viel ook de 1-4 ASVD dat al een paar kansjes had gehad maar niet verzilverde kwam dan toch tot een eer reddende doelpunt. Kortom de uitslag werd 1-4 een goede 1e helft en een bar slechte 2e helft.