18-4-2005
Glen Mills, Zuiderzeestraatweg 620 Wezep

Glen Mills A1 - BAS A1 1-3

Vandaag stond de halve(halfe) finale van de Beker op het programma
We moesten naar Glen Mills. Natuurlijk waren er al verhalen met "grote praatjes" in het ronde.
Maar nu zouden we het allemaal zelf gaan meemaken.
We kwamen daar aan en zagen de Witte streep al. De Witte streep waar de Glen Millsers niet overheen mag.
Omkleden en de warmingup doen.
Na de warming up werden we opgehaald door de scheids en gingen we zoals in een (championsleague duel) het veld op.
nadat we dus netjes op een rij stonden werd onze naam omgeroepen.

1e Helft
Het was allemaal indrukwekkend het begin de namen de trommels het gezang van het publiek maar we kwamen natuurlijk om te voetballen.
En dat vergaten sommige, een rommelig begin en een beter Glen Mills. Glen Mills dat dus de betere club was kreeg niet echt grote kansen om op voorsprong te komen.
in de 8e minuut kregen wij dan onze 1e aanval. Mart was op links doorgebroken en wou voorgeven de bal werd aangeraakt en na een blunder van de keeper stonden we op een 0-1 voorsprong.
Na die goal ging Glen Mills drukken maar de verdediging stond vandaag weer heel goed.
Er gebeurde weinig alleen nog dat Dennis, Ronald ging uitschakelen door een Bidon op ze hoofd te gooien. zo eindigde we de 1e helft met 10 man.

2e Helft
In de 2e helft werd er dus gewisseld Engelbert kwam erin voor Ronald.
Het was ook die Engelbert die de 0-2 scoorde hij veroverde de bal goed en schoot de bal keihard achter de keeper.
Een goed begin in de 2e helft. De 2e helft ging een stuk beter dan de 1e helft. Duels werden nu wel fel ingegaan en gewonnen.
En ook de precisie was er. zo viel dus ook de 0-3. het was Mark die van afstand op goal schoot en aangezien de keeper de hele wedstrijd al aan het blunderen was dook hij nu ook over de bal.
0-3!. De wedstrijd was nu wel gespeeld. Glen Mills kreeg in de slotfase nog een beetje hoop doordat ze een penalty kregen.
Bart zat nog in de goede hoek maar de bal was net buiten zijn bereik.
toen de scheids affloot klonk er gejuich aan BAS-kant. BAS haalde hier de finale door een 1-3 overwinning op Glen Mills A1.

Vervolg
De Finale is een toernooivorm op 14mei maar dan hebben wij een competitie wedstrijd dus hoe dat nou zit horen we nog.
Volgende week weer een derby dan in Dronten tegen asv Dronten A2.
asv Dronten A2 staat dan wel laatste maar als wij de berichten moeten geloven is asv Dronten A2 geen makkelijke ploeg.