Eerder dit seizoen wonnen wij 2-6 in lelystad.
Wisse scoorde toen 3keer en Molemaker 1keer.
Nog altijd hebben wij personeels problemen zo konden we vandaag maar 10 man van de A1 opstellen. Daardoor is Luke uit B1 gehaald voor de basis en zaten later Leon en Nabil op de bank bij BAS A1.

Op Doel: Bart
Verdediging vlnr: Jochem, Kristian, Marco & Marcel
Middenveld vlnr: Jesper, Peter, Robby, Luke
Aanval: Mark en Engelbert

Zo begon de wedstrijd.. In het begin beetje aftasten maar daarna vol erop. En wij kregen ook de eerste kansen. Een paar afstandschoten die voor de keeper een eitje was. Tenminste dat dachten we de bal werd teruggelegd van rechts op Kristian die de bal volgens eigen zeggen verkeerd raakte en zo de 1-0 in de linkerhoek inknalde.
Zo gingen wij door en kregen we nog wel meer kansjes. En zo kon de 2-0 niet uitblijven, het was weer een bal die van rechts kwam nu bij Jesper die de 2-0 erin schoot.

SVL moest nu wat terug doen en dat deed het ook het scoorde 2-1 maar die goal had natuurlijk nooit mogen tellen. Bart had de bal klemvast en lag op de grond waar de spits van SVL doorging de bal uit ze handen trapte en scoorde. De scheids had niks gezien noch de grens dus zo werd het 2-1. En ook kansen op 2-2 kwamen zo dwarrelde er een bal op de lat en werd er in de rebound waar de man de bal voor het intikken had naast gekopt.
Daar kwam BAS Goed weg. Toen eenmaal de 3-1 erin lag van Mark na een lange bal van Bart richting Engelbert die hem goed doorkopte kon Mark 1 op 1 met de keeper de 3-1 maken. En er kwam ook nog een 4-1 voor rust van Robby die alleen op de keeper afliep en hem goed afmaakte. Zo was de ruststand 4-1 en de wedstrijd zo goed als gewonnen voor BAS.

In de rust werd er weinig gezegd. Dat er natuurlijk een paar dingen beter konden maar dat kan altijd zo.

in de 2e helft gebeurde er weinig het was rommelig voetbal Leon kwam erin voor Jesper en Nabil voor Robby(hij moest bij 1 op de bank). Het was niet echt genieten voor de toeschouwers in de 2e helft alleen toen Mark 1 op 1 kwam met de keeper en de 5-1 erin legde was er even een opleving. Toen het eindignaal klink kon BAS A1 zich 3punten rijker rekenen met een 5-1 overwinning. Doordat Owios won van DSV is het verschil nog altijd 7 verliespunten in ons voordeel met nog 5 wedstrijden te gaan .
Tot de volgende week bij de derby BAS A1 – Swift’64 A1.