Aangekomen in Zwolle werd er een warming-up gedaan op het trainingsveld van Zwolsche Boys omdat er nog werd gespeeld op het veld waar wij moesten spelen.

Verdediging: Jochem – Kristian – Marco – Marcel
Middenveld: Jesper – Robby – Mart- Peter
Aanval: Ronald – Mark
wissel was Nabil van B1

In de 1e helft begonnen beide teams fel en aanvallend.
Zo kwamen er in de 1e 5minuten kansen voor BAS A1 2 grote kansen maar Mart schoot naast en Peter vond van dichtbij de keeper op zijn weg.

Ook Zwolsche Boys kreeg kansen maar Zwolsche Boys was niet doelgericht en schoot voorlangs en naast.
Na dit wapenfeit kwam Nabil in het veld voor de geblesseerde Ronald.
Zwolsche Boys had een licht overwicht was aanvallender vooral over hun links(onze rechterkant) kwamen ze gevaarlijk in de buurt van de goal van BAS A1.
Er kwamen niet echt hele grote kansen meer voor beide teams in de 1e helft
Zo was de ruststand 0-0.

In de 2e helft werden we gewaarschuwd voor het weggeven van de wedstrijd in de 1e 15minuten.
Maar dit deden we niet sterker nog we waren de gehele 2e helft beter. Het enigste wapenfeit van Zwolsche Boys waren een paar vrije trappen die goed verwerkt werden door Bart en de verdediging. 1 keer kwamen ze gevaarlijk maar toen lette Bart goed op en kreeg een vrije bal omdat de 2 man flink op hem doorgingen.
BAS A1 daarintegen kwam er een paar keer gevaarlijk uit met Mark en Nabil.
Voorzet van links kwam bij Nabil die schiet in 1keer maar de keeper lette goed op.
Mark Die steeds acties had maar net de laatste man niet voorbij kwam. Een paar afstand schoten die in de keepershanden belande.
En zo stond het nog al die tijd 0-0. tot aan de 89e minuut. Toen Kreeg Mark de bal van Mart van links. Hij nam de bal aan draaide weg schoot voor zijn gevoel te zacht maar de bal werd nog van richting veranderd en rolde zo het doel in. 0-1! Heel BAS A1(+de technische Staf Rutger, Tjeerd, Henk en Dennis) rende naar Mark om het feestje te vieren en waarschijnlijk ook de overwinning. We kregen het de laatste 12 minuten (Blessuretijd) nog benauwd maar hadden daarintegen ook de kans op 0-2 ronald ging op de keeper af en had af moeten leggen op Jesper maar ging voor eigen succes en vond de keeper op zijn weg. Maar toen het laatste fluitsignaal klonk werd er flink gefeest door BAS A1.

Zo werden er dus 3punten behaald en 3 hele belangrijke met het oog voor het Kampioenschap.