In Kampen werd het 2-3 voor BAS na een moeizame wedstrijd.

BAS A1:
Bart van Dongen, Jochem Grin, Kristian Weijers, Marco van Someren, Marcel Meijer, Jesper Schols, Peter Ceelaert, Robby Bartels, Mart Sweep, Mark Zegers en Ronald Hulsker.

Engelbert Boon ontbrak

De Wissels waren:
Niemand tot aan de 2e helft. Toen kwamen Randy Brouwer en Niek Breg van de B2 bankzitten.

1e helft

BAS Begon fel en was beter het had de meeste kansen maar toch was het DOS Kampen dat het gevaarlijkst was. Een schot uit de 2e lijn werd op de lat geschoten. Dat was ook tevens het 1e en laatste wapenfeit van DOS Kampen in de wedstrijd. BAS A1 kreeg kansen maar ze gingen er maar niet in. Ronald die een solo maakte schoot net voorlangs.
Dan was daar Mark die het duel met de laatste man om de bal aanging de laatste man ging onderuit en zo stond Mark 1 op 1 met de keeper en hij faalde niet. 1-0 voor BAS A1 en het 2e doelpunt van Mark voor BAS A1 en het 1e doelpunt in de competitie voor hem.

Zo was de ruststand 1-0 in het voordeel van BAS.

2e helft

In de 2e helft ging BAS gewoon door waara het mee bezig was extra gemotiveerd door de woorden van Tjeerd ging BAS weer lekker voetballen. Kansen waren er ook voor BAS na een lange bal van Kristian die Jesper mooi uit de lucht haalde schoot hij op doel de bal ging helaas door een Hobbeltje in het veld op de paal en de keeper kon de bal toen pakken. Ook kwamen een paar vrije trappen van Marco nog gevaarlijk voor het doel, maar die werden over gekopt door Kristian.

Veel grote kansen kwamen er verder niet.... Om corners maar als kansen te beschouwen, werden er toch nog een viertal kansen verpest door verschrikkelijk stomme persoonlijke fouten.
Nog een schot op de paal vanuit het 16meter gebied. Maar het geluk was niet aan de zijde van BAS A1.
Zo werd de uitslag 1-0 in het voordeel van BAS.
En Kregen we later het nieuws door dat Zwolsche Boys A1 had verloren met 3-0 van onze tegenstander a.s. Zaterdag 26 Maart, OWIOS A1.