De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

DSV A1 - BAS A1

Zaterdag 12 maart was het dan weer zo ver BAS A1 mog voetballen in Doornspijk op een slecht waar veld en met slechte weersomstandigheden.

om 11uur was iedereen verzamelt voor de bespreking bij BAS Voetbal.. Iedereen gebrand om te winnen vandaag van het nog ongeslagen DSV A1.....

Daar aangekomen 1 uur voor de wedstrijd ging de A1 rustig in de kantine de scheidrechSTER.. Bekijken die op het veld liep.
om 12uur stond de A1 dan op het veld voor de warming up.
Wissels vandaag waren: Bas Suidgeest(B1 bedankt jongen) & Marcel Meijer.
We begonnen vandaag dus met met deze opstelling:
Bart, Jochem, Jesper, Kristian, Marco; Mark, Mart, Robby, Peter; Engelbert en Ronald.

We moesten helaas beginnen aan de kant met de meeste wind tegen.
De A1 speelde ook slordig, lange ballen die je niet kon spelen werden toch gespeeld.
Maar gelukkig voor de A1 werd er niet gescoort door DSV. Die 2 á 3 kansjes hebben gehad in de 1e helft maar de verdediging stond goed. BAS die ook ondanks de tegenwind een paar aardige kansjes kreeg maar mede dankzij een heel erg Scherp vlaggende grens werd er niet gescoord. Zo gingen we de rust in na een slechte 1e helft met de stand waarmee we begonnen: 0-0.

In de Rust werd er nogmaals opgehamerd dat we kampioen wouden worden en gediscusseerd over waarom het zo slecht ging.

In de 2e helft de wind in de rug dat zou in ons voordeel moette zijn.
En dat was het uit eindelijk ook BAS A1 domineerde de gehele 2e helft.
Bart kreeg 3 terugspeelballen die helft en voor de rest niks.
Maar het doelpunt bleef uit zo kwamen er een paar afstandschoten een grote kans voor Robby die de keeper keurig eruithield. Was het dan toch raak zo rond de 70e minuut maakte Ronald na een mooie individuele actie de 0-1 voor BAS A1.
Ongeveer 5minuten later werd Jesper gevloerd in de 16 en legde de scheids de bal terecht op de stip. Een klusje voor Ronald die er dit seizoen nog geen 1 heeft gemist.
En ook dit keer mistte hij niet. Hij schoot de bal snoeihard de goal in een keurig genomen penalty mogen we zeggen 0-2!.. En ook de 0-3 viel nog... Ronald kwam van rechts legde het balletje breed waar Jesper dan de 0-3 kon aantekenen en zo de 3punten voor de Biddinghuizenaren. De Scheids floot af de BAS Spelers waren tevreden en zo gingen we terug naar Biddinhuizen met 3punten en wat later bleek een koppositie.
Want Zwolsche Boys verloor thuis van Be Quik met 5-4. Zo ging BAS A1, Zwolsche Boys voorbij in de ranglijst en staat het nu 2punten voor met 1 wedstrijd minder gespeeld.