Be Quick'28 A1 2 - 1  BAS JO19-1
18-12-2004
Sportpark Ceintuurbaan, Ceintuurbaan 2 Zwolle

Be Quick A1 - BAS A1

18 december 20004......De dag waarop BAS A1 de voorsprong zo vlak voor de winterstop kon vergroten naar 5 punten. Voor vandaag was de voorzitter uitgenodigd voor onze wedstrijd.

In de bespreking werden alle "koppies" naar dezelfde kant gezet door worden van Tjeerd, Henk en de voorzitter. Iedereen leek goed gemotiveerd te zijn voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Vooraf hadden we toch een aantal mankementen die genoemd werden. Zo hadden we maar 8 man van ons zelf en moesten er dus "vreemde" jongens van de B1 in het team komen. Hier zouden we kwalitatief niet op achteruit gaan, maar een stukje onwennigheid kwam later wel naar voren. Ook was er deze week niet of amper getraind...ook dit speelde natuurlijk mee.

Toen de wedstrijd begon waren we natuurlijk allemaan gebrand de "0" te houden achterin. En niet zoals de laatste weken achter te komen. Binnen 5 minuten hadden we, door goeie acties van Luke, 2 grote kansen voor topscoorder Ronald, maar deze werden niet benut. Toen viel toch ondanks de extra oplettendheid de 1-0. Matig uitverdediggen door Bas en Kristian werd afgestraft door de scherpe spitsen van Be Quick....De 1-0 was een feit. Daarnas gingen wij toch iets meer voetballen, en kwamen er meer kleine kansen. Echte uitgespeelde kansen bleven echter uit.

In de rust werden de puntjes weer even op de i gezet, en wilden we sterk aan de 2e helft beginnnen.

De 2e helft begon dan ook weer voetballend in ons voordeel. Het veldoverwicht was een feit, maar door een sterk middenveld, en het goeie pressievoetbal van Be Quick kwamen wij niet echt aan voetballen toe. En halverwege de 2e helft werd de wedstrijd beslist. Via een corner kon een Be Quicker de bal VRIJ!!! inkoppen. 2-0........ Na de 2-0 werd er van achteruit een mannetje doorgeschoven naar voren waardoor er toch meer druk naar voren kwam. Met een man naar voren kwam er achterin echter ook ruimte. Zo moesten respectievelijk Bas en Marco een keer aan de noodrem trekken maar echter zonder verdere gevolgen. De aansluitende 2-1 viel uiteindelijk toch. Na weer een van de overtredingen die Be Quick nodig had, volgende een vrije trap die door ronald genomen werd, en door Kristian ingekopt werd. 2-1...... Toch had BAS niet genoeg tijd om de gelijkmaker te maken. Na een zeer modderige wedstrijd stond BAS zonder punten, en met maar slechts 2 punten voor op de nummer 2.... Kort samengevat dus: HERBSTMEISER, maar met gemengde gevoelsen.....En het belangrijkste wat onthouden moet worden: De prijzen worden pas in Mei verdeeld!