BAS JO19-1 - HTC A1 : 3-2

BAS JO19-1 3 - 2  HTC A1
27-11-2004

BAS A1 – HTC A1

Vandaag een lastige wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie. Van te voren wisten we al dat het lastig zou worden. En we hadden een reden om hun terug te pakken want toen we het afgelast hadden hebben hun ons een boete aangenaaid.

De wedstrijd begon en HTC begon fel het gaf ons niet de ruimte om het spel te maken.
Maar echte kansen kwamen er niet voor beide teams niet. Maar dan een aanval uit het boekje Robby werd op rechts weggestuurt en gaf voor waar Ronald hem bij de 1e paal erin tikte 1-0!.
HTC liet de koppen niet hangen en ging gewoon door met het felle spel. De Scheids van vandaag was een Italiaan met een btje lachwekkend accent hij floot niet echt best maar dat mag natuurlijk geen reden zijn van ons zwakke spel. HTC kreeg hun belonging voor hun felle spel een bal van links kwam voor onze rechtsback stond niet aan de goede kant zodat er de 1-1 in gekopt kon worden. Ondanks het foutje ging BAS niet hun kop laten hangen. Voor de 2-1 was een individuele actie nodig van Mart. Een actie die dood leek te lopen maar Mart zette door en haalde de bal daar weg draaide goed en met een poeier in de linker hoek was daar de voorsprong weer 2-1 voor BAS dat was uiteindelijk ook de ruststand.

Er werd 1 wissel toegepast in de rust.
Damian van de B1 kwam erin en Marcel mog eruit. Damian kwam op de positie van Marcel.

De 2e helft had het zelfde beeld als de 1e helft BAS werd naar achter gedrukt en mocht zich beperken tot verdedigen met af en toe een kansje. En 1 hele grote kans. Ronald kreeg de bal van links en schoot snoeihard en raakte het gezicht van de keeper maar in de rebound had Engelbert 3-1 kunnen maken door de bal in het lege doel te schieten maar schoot een metertje over.Zo bleef het dus 2-1 en we gingen de laatste 10minuten in. Een bal werd naast getikt door Bart en daar resulteerde een corner uit. De corner werd weggewerkt maar daar vanaf 20meter kwam het schot niemand van BAS raakte het aan maar de spits van HTC raakte de bal heel knap en heel goed met de hak zodat de bal in de verre hoek verdween 2-2.
BAS dat vooral teleurgesteld was moest het opnieuw proberen. De aftrap ging nergens naartoe waardoor Marco de bal maar op veld 4 schoot.en zo was er even de rusr voor BAS A1. Lang rust was er niet want Mart werd in de diepte weggestuurd en kon zo 1 op 1 met de keeper komen en hij benutte de bal in het uiterste hoekje zo kwam BAS A1 op 3-2! En zo zou het winnen in deze confrontatie met HTC. Misschien wat onterecht misschien was een gelijkspel meer op zijn plaats het doet er niet toe BAS A1 won.