BAS JO19-1 - DSV '61 A1 : 5-0

BAS JO19-1 5 - 0  DSV '61 A1
23-10-2004

BAS A1 - DSV '61 A1

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen DSV '61 A1 op het programma. Uit de geschiedenis tussen BAS A1 en DSV '61 A1 bleek dat BAS A1 van de 3 wedstrijden 2 keer won en 1 x verloor 14-6 was het doelsaldo. Eerder dit seizoen wonnen we met 7-0 in de beker.

We Begonnen sterk aan de 1e helft allemaal gretig en fel. Zo kwam de 1e goal uit een corner het was Robby met de 1-0 een corner laag die erin werd getikt bij de 1e paal. BAS Begon daarna door te drukken om zo een wat veiligere 2-0 neer te zetten, dat lukte ook het was topschutter Ronald die de 2-0 maakte. Volgens de grensrechter was het buitenspel maar de scheids wuifde het weg en zo kon BAS het feestje vieren. Na de 2-0 liet BAS DSV een beetje komen dat resulteerde bijna in een doelpunt voor DSV maar Bart stond op zijn post en wist de bal te keren. Zo bleef het tot aan de rust 2-0.

In de rust was er een ''Slim Moment'' van onze geliefde Bartels. Eerst kwam het begrip ''dropshot'' waar Robby op zei ''wat is dat voor drop?'' waarna later het over Henk's schoenen ging, waar Henk op zei dit is Antilopen leer. Robby snapte er niks van maar na het uitgelegd te hebben kregen we het nadrukkelijke ''Oooooooooooh'' uit zijn mond.

De 2e helft kwam BAS A1 snel op een 3-0 het was Robby Bartels die de 3-0 maakte. Hij maakte een volley van rand 16 maar volgens hem en dat mocht iedereen horen was het een dropshot. de 4-0 kwam van de voet van Ronald. net als de 5-0 dat was een penalty die Ronald dit seizoen er allemaal netjes inschiet.