BAS JO19-1 1 - 1  Zwolsche Boys A1
16-10-2004

BAS A1 - Zwolsche Boys A1

Vandaag was het dan zo ver de lang verwachte Topper tussen BAS en Zwolsche Boys. BAS moest het vandaag zonder Jochem Grin doen die nog altijd geblesseerd is.

Zo kwam BAS aan de volgende opstelling: Bart op goal verdediging vlnr. Peter, Kristian, Marco en Marcel Het middenveld werd bezet door: Jesper, Mart, Robby en Dennis En ons spitsenduo was Engelbert en Ronald. Bas van de B1 was onze wissel.

We begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd wij hadden dan wel de betere kansen maar zoals de afgelope weken ook al bleek 1 kans is niet genoeg voor BAS A1. Zo gingen we de rust in met een 0-0 stand we hadden een aantal kansjes gekregen via Engelbert die um bij de 1e paal net naast tikte.
In de 2e helft gingen we door in de 1e minuut was er meteen al een grote kans voor Ronald maar helaas voor ons redde de keeper goed.

Ook Robby kreeg zo zijn kans een echte Robbygoal was het als ie erin ging op doorzettingsvermogen wurgde en sleurde zich door de defensie alleen het was 1 stap te ver de keeper stond al op zijn post.
Maar dan toch gaat de regel gelden wie zelf niet scoort krijgt de goal tegen en ja dat was ook zo Zwolsche Boys kwam op 0-1 door een fout aan de rechterkant iemand liet zijn man lopen Bart kwam uit om de bal te pakken maar de aanvaller zat er nog met ze hoofd aan zo ging die achter Bart het goal in.
BAS A1 wist wat het moest doen aanvallen voor de 1-1 en misschien wel de 2-1 zo was er een corner die op het hoofd van Kristian werd bezorgd maar die kopte net naast.
Toch kwam daar dan de goal het was op rechts Dennis die voortrok jesper mistte en ronald in de rebound ook maar de scheids had een overtreding gezien op Jesper.
Een Penalty dus. Ronald ging er met volle vertrouwen in en schoot hem goed achter de keeper 1-1. Dat was dan ook de eindstand.

Conclusie een puntenverdeling met gemengde gevoelens.