9-10-2004
De Maten, De Maten 2 Kampen

DOS Kampen A2 - BAS A1

Vandaag was onze 4e competitie duel. We moesten naar Kampen toe en we weten uit ervarning Kampen altijd lastig.

Zo leek het tenminste maar we domineerde in het begin van de wedstrijd maar kregen nou niet echt grote kansen.

Een paar afstandschoten vanaf de 2e lijn was in het 1e halfuur het gevaar van BAS. Dos Kampen kwam beter in de wedstrijd en kreeg ook zo kansen een kopbal werd door Bart tegengehouden.
Maar een paar minuten later was het dan toch de onverdiende 1-0 voor Dos Kampen. Een schot dat werd aangeraakt door Kristian verdween het doel in. BAS was hier helemaal niet blij mee dan domnieer je vrijwel de hele wedstrijd tot dan toe en dan krijg je zo'n lullig doelpunt tegen. Voor rust kreeg ronald nog een kans maar schoot vanaf 1meter tegen de keeper op. Rust was dus 0-1 voor Kampen.

In de 2e helft was het een heel ander BAS dat op het veld stond het speelde beter de pasen waren zorgvuldiger Robby speelde meer naar achter waar nog een discussie voorafgaand de 2e helft over was.
BAS kwam ook op 1-1 Een aanval door het midden Kristian startte de aanval en maakte hem af een 1 2 op het middenveld Kristian werd diep gestuurd en scoorde zo de 1-1.
Ondertussen was er een wissel B Junior Luke van der Burgh kwam binnen de lijnen in plaats van Dennis Veen.
Diezelfde Luke scoorde de 1-2 voor BAS hij zei zelf na afloop ja ik ging maar rennuh. Van vreugde gooide Rutger zijn vlag de boom in Rutger moest verder vlaggen met een zakdoek. De 1-3 was 10minuten later een Feit Ronald scoorde zijn 16e doelpunt in het seizoen voor verschillende teams: BAS 3 en BAS A1. Dos Kampen kwam nog terug tot 2-3 door een kopbal en stichte nog een slotoffensief maar slaagde er niet in om de 3-3 te maken. Zo won BAS A1 2-3 en bracht het 3punten mee naar Biddinghuizen. Volgende week wacht de Koploper Zwolsche Boys A1 op ons.