BAS JO19-1 - DSV '61 A1 : 7-0

BAS JO19-1 7 - 0  DSV '61 A1
21-8-2004

BAS A1 - DSV A1 (beker)

Vandaag de bekerwedstrijd tegen DSV A1. DSV A1 speelt in dezelfde competitie als wij een lastige dobber dachten we.

BAS A1 begon vandaag met Bart op de goal. Vlnr de verdediging: Jochem, Kristian, Marco, en Peter. Het middenveld vlnr: Jesper, Robby, Mark en Dennis . Het aanvals duo was: Ronald en Engelbert.

En dat bleek ook in de eerste 10minuten waar DSV toch 2 kansjes kreeg. In een Scrimmage voor het doel van Bart kon Bart redding brengen met de voet en daarna in de de rebound schoot de DSV-er naast.

En later kwam De linksbuiten van DSV 1 op 1 met Bart maar ook dit keer stond Bart op zijn post. Rond de 20e minuut had BAS een groot overwicht en dat resulteerde in de 1-0 van Mark. De Bal hing een beetje tussen Mark en de keeper in maar Mark was er eerder bij en tikte hem over de keep. 1-0!

Ronald kreeg een grote kans op de 2-0 maar schoot helaas voor ons de bal hoger over Zijn excuus: ''het was met me links''.
maar vlak daarna was het Engelbert die de 2-0 erin schoot. Hij kreeg een mooie bal in de ruimte en tikte de bal achter de keep. 2-0!
Nog voor rust lag de 3-0 erin. Het was Mark met zijn 2e goal. zo was de ruststand in Biddinghuizen 3-0.

In de 2e helft waren er 2 wissels Marcel Meijer kwam erin voor Jochem Grin en Mart Sweep kwam erin voor Dennis Veen.
Na rust ging BAS verder met waar ze gebleven waren Domineren 1 kans voor DSV Peter liet ze man lopen waardoor die op Bart afkon maar Bart stond goed.
De 4-0 was van Engelbert die mooie bal na een combinatie in de diepte kreeg en de bal achter de keeper plaatste in het goal. 4-0!
de 5-0 en 6-0 viel binnen 3 minuten beide gemaakt door Ronald.
De 7-0 viel tegen het eind van de wedstrijd het was Mark die zijn 3e erin legte Hij werd diep gestuurd Dit keer geen buitenspel.
Hij speelde de keeper uit en schoof de bal in het lege doel 7-0!
Dat was dan de uitslag een goede 1e officiele wedstrijd voor het duo Tjeerd en Henk en voor BAS A1.