Vriendschappelijke wedstrijd
1-12-2001

Beleving A1 vernedert combi

De KNVB gooide vandaag de gehele regio eruit. Als echte sportmensen willen de spelers van BAS toch graag voetballen, dus werd door BAS 3 samen met het vierde een team gevormd dat het ging opnemen tegen BAS A1.

Vanaf de eerste minuut speelde de A1 duidelijk met meer beleving dan de combinatie BAS3 / BAS 4. Toch kon BAS-Combi de jongelingen nog redelijk bijbenen. Met de rust stond het slechts 3-2 voor de A1.
Na de rust was het snel gebeurd met BAS-combi. Mede door organisatorische problemen (er waren maarliefst 16 spelers) was er weinig duidelijkheid, waardoor iedere aanval van de A's leidde tot gevaar.

Na de 4-2 scoorde Bjorn Muller nog de 4-3, maar toen de 5-3 viel was het over en uit. Binnen afzienbare tijd liepen ze uit tot een score van 9-3. Gelukkig bleven de dubbele cijfers BAS-combi nog net bespaard.

De laatste weken hebben de senioren van BAS al moeite genoeg om een keeper te vinden. Vandaag lukte dit eerst weer niet. Uiteindelijk werd de zeer sterk keepende Gerben de Vries bereid gevonden onder de lat plaats te nemen. Zonder deze sluitpost, de terechte Man van de Wedstrijd aan BAS3/4-zijde, was de eindstand zeker hoger uitgevallen.